Пиян Lego-man


Ей на това много бих се зарадвал, ако го получа за коледен подарък. Почти колкото на "Lego mind storms". Казват, че когато хората порастнат, играчките им оставът същите... Само цената им е по-висока. Като дете за коледа получавах за подарък от мъничките кутиики с колички или космически корабчета. (те тогава Lego и не предлагаха много голям избор в Разград ;) ) Мириса на прясно изпечатана хартия и пластмаса все още ми вдигат настроението. Странно е как това се е изградило като условен рефлекс и продължава да е валидно близо десет години след последно отворената от мен кутийка. Lego все още ми напомня за празниците... Такива, каквито бяха преди "голямата криза" в България.

Redutta Team Buiding

Това е. Сайтът по повод "Team building"-a на фирмата е готов. Можеше и по-добре, но пък аз и толкова не очаквах. Остават някой детайли...
Да се вижда без скролери при резолюция 1024х768, да се понагъне допълнително видеото и т. н. но в общи линии, както казах, това е. :)

Sprite срещу домашен ябълков сок

Трети ден, вече, как по нервите ми лази ябълковия сок, разлят от съквартирантката ми върху клавиатурата на компа. Машините не са хора. Предполагам ябълковия сок се отразява на организма по-добре, отколкото газирана напитка, но лаптопа ми има по-различни предпочитания.

Последния път, когато го залях със Sprite, се възстанови от махмурлука за по-малко от ден. Тогава ми се струваше забавно, че при натискането на един клавиш, реагират два. Този път, обаче, нещата бяха много по зле. Такива глупости бълнуваше горкия. Бях го оставил, да вихри мисълта си в notepad-а за известно време. За разлика от очакванията не блещолевише на рандом а си имаше любими фрази ("gh/--=" например). Имаше и друг интересен момент, когато започна да отваря старт менюто и да щъка вътре. Напуска 4-5 програми и реши да хибернеитне...

Сега е относително добре. Все още не му работят нормално половината клавиши, но за това пък ставам все по-добър с "On-Screen Keyboard"-а. Май ще го нося в утрезвително (разбирай сервиз в бурканкомпютърс), ама никак не ми се иска. Ако го отворя сам, ще му падне гаранцията (ако вече не е де), а съвета да му махна захранването и батерията и да го залея със спирт, отхвърлих по разбираеми причини. Така де няма да занасяме алкохола.

Powered by On-Screen Keyboard.
Page generated in 24min.
Some punctuation was eaten in order to lower the number of characters used.

Еко пътека, някъде там

Трябва да си купя фотоапарат.

Сандвичи

В кулинарно списание:

Сандвич с пастет
Няколко филии се намазват с масло. Отгоре се покриват с дебел пласт пастет по избор. Сандвичите се украсяват с резенчета сварени яйца и почистени от костилките маслини. Гарнират се с нарязани на кръгчета домати.

Сандвич с маргарин и лютеница
Намажете няколко филийки с маргарин. Отгоре сложете лютеница на дебел пласт. Върху нея поставете колелца от сварено яице, почистени от костилките разполовени маслини и тънки парченца сирене. Поднесете с айран.

Сандвич с херинга
Намажете няколко филийки хляб с краве масло. Отгоре сложете 2-3 херинги от кутия. Украсете с резенчета домат и стръкчета магданоз.


Потрес. Човек трябва да страда от голяма липса на въображение, за да му е нужна рецепта за сандвичи.