Sprite срещу домашен ябълков сок

Трети ден, вече, как по нервите ми лази ябълковия сок, разлят от съквартирантката ми върху клавиатурата на компа. Машините не са хора. Предполагам ябълковия сок се отразява на организма по-добре, отколкото газирана напитка, но лаптопа ми има по-различни предпочитания.

Последния път, когато го залях със Sprite, се възстанови от махмурлука за по-малко от ден. Тогава ми се струваше забавно, че при натискането на един клавиш, реагират два. Този път, обаче, нещата бяха много по зле. Такива глупости бълнуваше горкия. Бях го оставил, да вихри мисълта си в notepad-а за известно време. За разлика от очакванията не блещолевише на рандом а си имаше любими фрази ("gh/--=" например). Имаше и друг интересен момент, когато започна да отваря старт менюто и да щъка вътре. Напуска 4-5 програми и реши да хибернеитне...

Сега е относително добре. Все още не му работят нормално половината клавиши, но за това пък ставам все по-добър с "On-Screen Keyboard"-а. Май ще го нося в утрезвително (разбирай сервиз в бурканкомпютърс), ама никак не ми се иска. Ако го отворя сам, ще му падне гаранцията (ако вече не е де), а съвета да му махна захранването и батерията и да го залея със спирт, отхвърлих по разбираеми причини. Така де няма да занасяме алкохола.

Powered by On-Screen Keyboard.
Page generated in 24min.
Some punctuation was eaten in order to lower the number of characters used.

4 коментара:

iffi каза...

A съквартирантите ти компютри нямат ли си?
Защо поят твоя, а не собствените си?
;-)

Пончи каза...

Ми нямат си. Пък и моят е лаком.

Arcade Monster каза...

Triabvashe momentalicheski da xapnesh edna filiika s pastet nad keyboard-a. Taka padnalite troxi shtyaxa da popiat iabqlkovia sok i kato izsqxnat shteshe prosto da gi iztrqskash ;))

*P.S. -- Az sqm umen! :P

Пончи каза...

Yeay, за това не се бях сетил :D

Абе arcade_monster, ако си тоя, който си мисля, май играта, която ще правим, ще се отложи, докато не си оправя клавиатурата ;) Тоя твоя кеч дето го правиш нещо не ме вдъхновява, мисля да направя някъкъв engine, като за платформа от типа на Sonic. Ще видя, колко добре ше се получи и ако работи читаво ще трябва да нарисуваш малко sprite-ове :D Anyway това са само планове за сега. Ако започна да правя нещо сериозно, сигурно ще открия blog за това, а и то ще си се чуе ;)