Декември

10-ти Декември... Все още ме боли вратът. Вчера мислех, че е от махмурлук, ама за да ме държи все още, ще да съм настинал :( . А и как няма да съм...

8-ми е крайния срок да плащаме наема за квартирата си, а ние със съквартирантите естественно все се сещаме в последния момент. Та така бях влязал да се изкъпя и тъкмо когато привършвах към 6:40 се обади Иво, да ми напомни за наема, а аз в 7:20 имах среща с една приятелка и колегите и да ходим да празнуваме студентския празник. Та така. Наложи се, както тъкмо бях излязал от банята, за пет минути да се облека и да изхвърча от вкъщи да търся обменно бюро. Иво не е виновен защото беше на работа, както и аз между другото, само че аз свърших в пет а той свършваше в девет.

А с Асена (a.k.a Alissa) и колегите и беше яко. Ходихме в нечия квартира, някъде в младост. В началото беше малко заспало и даже се чудех дали да не си тръгна, обаче Асена поиска да дадем още половин час шанс на партито и ако все още ми е скучно - изчезваме. Е, не изчезнахме. Хората си наваксаха с настроението и алкохола. Добре че останах. Това ми е най-добре прекарания студентски празник. Липсваха ми някой приятели, ама странно защо тая година всички се бяха засилили да ходят я на планински курорти, я по крайбрежието.

Асена ми е бивша съученичка от гимназията. Не сме били особенно близки. Тя си имаше неината компания, аз моята. След гимназията отиде да учи във ВИНСа във Варна. Изкара две години там, реши че не си се представя като счетоводителка и кандидатства наново тук в СУ. Приеха я и сега е първокурсничка тук :)


Хм може би има какво още да се пише, обаче със съквартирантите сме решили да ходим на кънки и май е време да тръгваме.

П.П. Купих си фотоапарат SONY cyber-shot. Очаква се снимков материал, след като ми мине "убочителният" период :)
П.П.П. Happy anniversary! Броячът ми отчете 128 посещения (от инсталирането му, а не от създаването на блога). Малко тъпо, че точно то е мое :D

8 коментара:

iffi каза...

А защо не се похвали за фотоапарата снощи?!

Айде, честито! И да правиш много хубави снимки :)
Ето малко обучителни материали:
http://photo-forum.net/ebook/start.htm

P.S.Може да споменеш и модела, че SONY cyber-shot не е много конкретно ;)

Пончи каза...

Ами снощи сякаш не беше много разговорлива :(

DSC-H2

BTW дадоха ми и подаък - шапка SONY. Имаше две малки деца, които следяха, дали някой ще си купи нещо с марка SONY. Причакваха нищо неподозиращите копувачи на изхода. Бяха много сладки, срещу подаръка искаха да видят касовата беежка и да запишат двете имена на копувача. lol Не успяха да ме track-нат. Записаха ми името с 'Ь' вместо с 'Й' lol

iffi каза...

lol
така е...цари неграмотност сред младежта, но това както виждаме има и положителните си страни ;)

P.S.Предполагам, че вече си видял това, но все пак, ако не си

P.P.S. Имаш 12х оптичен zoom *уау*!

P.P.P.S. Tова ми напомня как един фотограф веднъж обясняваше на мен и Eли, че ако няма кой да ни снима, той имал "апарат с голяааам обектив" lol

Пончи каза...

Това пък ми напомня за фотографа, който има ателие точно под офиса ни. Постоянно циркулират момичета там. Предполагам, че и той има голям обектив... Започвам да се замислям за избора си на професия.

Анонимен каза...

Съжелявам за вратът ти, ама съм сигурен, че вече ти е минал. Да не си претърпял, инцидент?
Поздравления за апарата, да си го ползваш със здраве и да си снимаш с удоволствие :) Аз лично нямам търпени да ми доидеш на гости и да поснимаме!

-=abblaim=-

Sway каза...

Е евала за съвпадението!

Асенка ми е колежка в момента и много добра приятелка, аз съм също 1ви курс в СУ, а въпросната квартира в Младост беше моята =))

Попаднах супер случайно на блога ти... Радвам се, че си се забавлявал на 8ми декември, поне ти -))))

Пончи каза...

"Попаднах супер случайно" :D респект!

Ти коя си точно? Искам снимки от 8-ми. Асена така и не ми даде (май каза че всички са размазани) Ти не си ли изкара добре? Извинявам се ако съм наранил с нещо жилището ти, но доколкото помня мина сравнително добре... като за 8-ми :)

Sway каза...

Ами не си изкарах особено добре, но не беше по твоя вина, дори не познаваш хората заради които нешата станаха кофти - наистина.

Иначе за снимки - имам съвсем малко аз, около 20 снимки, Асена трябва да има повече... =))