2 дена във Варна

Е пък върнах се от Варна, след великата баница с кренвирши и кашкавал, "патките" в черно море, цъфналите февроарски дървета и топлото изпращане на гарата, реших да изпълня нещо, което обещах на Коста - да не разпространявам снимките, на които се крие под шапката си... Anyway кой ли блог е минал без Secret Cow Level.

Нещо интересно се случи при пристигането ми там. Не си бях прехвърлил номера на Коста от стария телефон в новия (@#$!!), та когато бях пред входната врата на блока, нямаше как да му се обадя. Беше 5 сутринта, а аз бях виснал на входа на блка. Улиците абсолютно мъртви и никакви изгледи, някой да влезе или излезе случайно по това време. Освен това никой не отговарясше и на звънеца. Стоях и вече се чудех какво да правя през следващите 3-4 часа, че да мога в някъкъв по-нормално време да намеря някой да ми даде номера на Коста. Тогава ми мина през главата мисълта, че може из огромната си връзка ключове да имам някой, който да отключи. Принципно шансът е малък, но пък така или иначе нямах какво да правя до 8. А и щях да се чувствам като идиот ако не бях пробвал. Та така, хвърлям поглед на връзката, а там от ключета до ключища. Харесах си някъкъв по-нормален, който изглежда имаше шансове поне да влезе и... OMG не само влезе ами и отключи, вратата се отвори. Ходи разправяй после, че нямаш късмет.

А иначе, както се вижда от снимките, времето беше ужасно. Пак се оплакаха, че съм им закарал облаци.

И една последна снимка. 3D визуализациите ни в действие. Ето как продават жилищни имоти във Варна:

1 коментар:

Анонимен каза...

Кой е онзи изруд с шапката? Махни го веднага! Само разваля добрата комбинация от останалите хубави снимки... Иначе е яко, че си посетил този прекрасен град, въпреки лошото време :)


-=abb...

"анонимен" LMAO