Ей такава гад ще си взема

В петък излизахме с Маниакк-а и две негови приятелки - Калина и Елена. В събота пък ходихме в зоологическата градина. Маниака не дойде. Имал работа, работи през www.RentACoder.com.

Беше студено, та в зоологическата маймуните ги бяха прибрали :( съответно най-много време прекарахме в терариума. Имаше някакво животно, което приличаше на хамстер, обаче с много дълги крака. Не тичаше а по-скоро подскачаше :D Голям изрод. Ако някога си вземам домашно животно то най-вероятно ще се хвърля на такова.

След зоологическата Елена трябваше да ходи към центъра, имала работа там. С Калина решихме да ядем в рибката в студентски град. То това май е нещо обичайно за нея половината клиенти и целия персонал там май я познаваше. Поръчахме си някаква храна, обсъждахме "умри от любов", музиката която пускаха в заведението, възможностите за летен стаж там и... На Калина и прилоша, измрънка нещо, премижа и се свлече на земята. Това за 2-3 секунди. Не можах да реагирам адекватно, не знаех какво да правя. Много тъпо. И другите я наобиколиха, а тя лежеше припаднала. Някой от персонала на заведението даде бутилка студена минерална вода. Поръсихме я. Свести се. Всичко си беше наред. Пак. Само че толкова безпомощен и непохватен през живота си май не се бях чувствал. Предполагам в крайна сметка, не имало какво толкова повече да се стори, но все още се чувствам дървено като мисля за тогава.

Та гадината, която мисля да си вземам - надявам се да не припада :)

2 коментара:

iffi каза...

A как се нарича това животно?

EowynOfRohan каза...

джербил...
поне на джербил ми прилича на картинката и описанието.
Малко трудничко се гледат. Уморихме едно вече...Та минах на по-държеливото морско свинче :)