Три дни пълен разпльок!

В Разград само ме поят и хранят. Вече даже и кабелна имаме. Навън слънцето пече ли пече. Утре, вдругиден ще дойде лятото. Тази година искам през лятото да изкарам поне месец тук. Хубавото е, че вече не работя и надявам се, ако не закъсам сериозно с кинтите, ще мога да си го позволя.

Наложи се да се обръсна заради снимка за лична карта :( за първи път тази година :( Косата си естествено не я давам. Снимката стана сравнително читава. Ако я сканирам сигурно ще я изцапам в профила си.

6 коментара:

Силвия каза...

От Разград ли си?
*потрива доволно ръце*

А може ли да използвам задочното си познанство с теб, и дате попитам за една бивша съквартирантка на моя приятелка, която е от Разград и на която сме изгубилли следите - ако случайно я познаваш и ако още по-случайно нямаш нищо против да възстановиш връзката?

Пончи каза...

Ами нищо не пречи да пробвате :) Ама ще ми трябва повече информация от това, че някога, някъде е имала съквартирантка :Д

Силвия каза...

И това не е малко ;)

Бих могла доста информация за нея да ти дам, но не мисля, че е коректно да я пиша на толкова публично място. Всъщност не знам колко е публично мястото, но все пак съм убедена, че не е коректно да го пиша тук.

Предложения за връзка?

Пончи каза...

Знаех си, че ще го кажеш :) FireSt@Gmail.com .. мога да ти дам ICQ и Skype, ама тия дни едва ли ще се вясна там. Скапах си C:-то и имам малко технически проблеми. +35988332494 също може да свърши работа :D

Честит 1ви март на всички

Пасящият трева бизон каза...

Личната ти карта е готова.
Лично можеш да си я получиш.

Пончи каза...

Ем за контакти.... ей там горе в дясно в блога има едно такова... Така ще е най-лесно за всички.