СъботаВчера беше доста такъв ден. Протеста мина успешно за моите разбирания - успяхме да затворим кръстовището на попа... 2 пъти... След това се приместихме на пете кьошета и блокирахме и там. Полицаите явно не знаеха за протеста, защото им отне доста време докато се съберат на попа... но и да знаеха няма значение. Не ни пречиха и не ни направиха нищо. А ние ако не друго поне вдигнахме малко шум и си изразихме публично мнението. Беше доста културно. Пуснахме 2 линейки по време на протеста и нямаше проблеми, поне докато аз бях там.

Вечерта излизахме с k0b3t0 и Антония - една приятелка от разград, сега кандидатства. Присъединиха се и още едно момиче, което помня от МГ-то само по физиономия и бъдещият и мъж. Пихме на края на вселената ("бар на края на вселената" в студентски град) след това хапнахме в някакво заведение, беше на самообслужване, не беше кои знае какво, останалите се намръщиха и излязохме без да платим... Сега малко ме гризе съвестта ама пък бях пил, нямаше как да им противореча, пък и тогава не исках.

Завършихме в пиано бар :) за сефте.. Заведението е точно срещу CCS, малко е скъпо но пък обслужването размазва. Толкова много персонал. Имаше кой да ни се усмихне и поздрави на влизане, кой да ни настани на сепаре... и всички бяха усмихнати. Заспах. Както обикновенно късно в петък и най-силната музика не може да ме държи буден. Не ни изхвърлиха. Тръгнахме си към 4.

Поръчах си "Панима" тоя ром не знам с какво го бяха мазали ама беше зелен и сладък и алкохол въобще не се осещаше.

Най-отгоре пък трябва да сте мернали кандидатурата ми за FlashBG.org за банери популизиращи Wikipedia.org.

П.С. Правописните грешки са ми простени! Рано е, недоспал съм и съм пил вчера.
 

1 коментар:

Анонимен каза...

Woot много интересно, както винаги. Може и да не сте правили кой знае какво, но добре разказани преживяванията ти привличат внимание :)))